Gratis levering vanaf 50 euro (in België)

Inspiratie voor de feestdagen

De feestdagen komen dichterbij. Tijd voor gezellig tafelen met vrienden en familie. Wij geven jullie alvast graag wat inspiratie voor een heerlijke glaasje wijn bij jullie feestmenu tijdens onze aankomende proeverijen begin december.   

Proeverijen met onze wijnmakers uit Bierzo en het Baskenland

In december plannen we 2 proeverijen waarbij wijnmakers uit Bierzo en het Baskenland overkomen en zullen we ook steeds een selectie wijnen ideaal voor de eindejaarsperiode laten proeven: denk aan lekkere cava's, culinaire witte wijnen, wijnen voor bij wild,... Een perfect moment om inspiratie op te doen of nieuwe en verrassende combinaties te leren kennen!

  • Bierzo is één van Spanje’s meest veelbelovende wijnregio’s, met de nobele mencia (voor rood) en godello (voor wit) in de hoofdrol. David van Bodegas Merayo komt op vrijdag 10 december naar Brussel, zaterdag 11 december kun je hem in Leest ontmoeten.

Tijdens deze proeverijen geniet je ook van een korting op je aankoop in onze winkel vanaf 6 flessen. 

Bovendien lichten op zowel 4 als 11 december de dames van Homer Goodfood een tipje van de sluier van hun eindejaarsmenu. Iedereen is van harte welkom om te komen proeven in Leest!

Info of vragen? Aarzel niet om ons te contacteren of spring even binnen in één van de winkels.

Laat een reactie achter