Gratis levering vanaf 150 euro (in België)

Over ons

Xpertvinum is gepassioneerd door Spaanse kwaliteitswijnen en exclusieve sherry’s. En die passie willen we delen. We laten je kennismaken met al het moois wat Spanje te bieden heeft. Dat alles tegen een eerlijke, correcte prijs.

Om goede kwaliteit aan te bieden, gaan we ver. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Xpertvinum gaat zelf langs bij verschillende bodega’s om te proeven, te vergelijken en grondig te evalueren. We hebben nergens contractuele bindingen en kennen geen afnameverplichtingen. We kiezen alleen wijnen die ons écht kunnen overtuigen. 

Goede wijnen en sherry’s hoeven heus geen fortuin te kosten. Daar zijn we bij Xpertvinum van overtuigd. Daarom gaan we steevast voor een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. We blijven dan ook zoeken naar die regio’s en die kleinere, familiale producenten die kwaliteit combineren met correcte en evenwichtige prijzen. Vanzelfsprekend werken we ook mee aan het verhaal van een generatie ambitieuze wijnmakers die ecologie hoog in het vaandel dragen, verloren gegane tradities in ere willen herstellen en lokale, autochtone druiven koesteren alsof het hun eigen kinderen zijn (en dat zijn ze ook).