Gratis levering vanaf 150 euro (in België)

Verkoopsvoorwaarden

Voorwaarden

De koopwaar blijft de exclusieve eigendom van Xpertvinum bv tot de volledige betaling van de facturen. Het risico gaat over op de koper vanaf de levering.
Al onze prijzen zijn btw 21% incl. De prijzen zijn steeds per fles. De prijzen van onze produkten zijn indicatief en verbinden ons niet. Prijzen die vermeld staan op door ons aanvaarde bestelbons zijn wel geldig. De wijnen zijn slechts leverbaar zover onze voorraad strekt. Klachten betreffende de condities of de kwaliteit van de wijn of van de kurk worden aanvaard indien de betreffende wijn getoond wordt aan de verkoper van Xpertvinum bv en indien deze klacht door ons gerechtvaardigd bevonden wordt. In dat geval zal de koper recht hebben op een gratis nieuwe fles wijn van hetzelfde type, indien die nog beschikbaar is. Wetgeving en territoriale bevoegdheid: Alle handelsdaden verricht met onze vennootschap vallen onder de Belgische wetgeving. Bij betwisting, van welke aard ook is alleen de rechtbank van Mechelen bevoegd.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Xpertvinum zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@xpertvinum.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten

Xpertvinum bv

Leest-Dorp 9 - 2811 Leest - Belgium - BTW: BE 870 353 383