Gratis levering vanaf 150 euro (in België)

Xpertvinum steunt VICTORy for KIDS

Tijdens de eindejaarsperiode slaan Xpertvinum en VICTORy FOR KIDS de handen in elkaar. Tot 24 december worden online en in de winkels wijnpakketten verkocht ten voordele van de vzw die hulpbehoevende en kansarme kinderen ondersteuning biedt.

De actie

Door de aankoop van een wijnpakket steun je VICTORy FOR KIDS! Voor elk wijnpakket gaat 7,5 euro (bij aankoop van het pakket met 2 flessen) of 15 euro (bij aankoop van het pakket met 4 flessen) naar de ondersteuning van kansarme kinderen. 

Ook bij aankoop van een set leuke wijnkerstkaarten schenk je 5 euro aan VICTORy for KIDS. 

VICTORy FOR KIDS

VICTORy FOR KIDS is een organisatie die hulpbehoevende kinderen van 0 tot 12 jaar uit onze brede regio ondersteunt. Hulp wordt geboden aan kinderen die wonen in tehuizen of aan kinderen die nog bij de ouder(s) verblijven, maar dan wel onder professionele begeleiding. VICTORy FOR KIDS verleent onder meer steun door: 

- aankoop van boekentasjes en schoolgerief

- kwalitatieve nieuwe kleding

- fietsjes en buitenspeelgoed

- uitstappen of groepsreizen

- educatief verantwoord speelgoed (gezelschapspellen, ...)

- sinterklaas-, kerst- en nieuwsjaarsgeschenkjes of verjaardagscadeautjes

- lidgelden en uniformen voor jeugdbewegingen of sportclubs

- lidgelden conservatorium, ballet, ...

- individuele zwemlessen

- ... 

VICTORy FOR KIDS functioneert 100% op basis van vrijwilligers en heeft geen vaste werkingskosten. Elke uitgave of steunverlening gebeurt op basis van officiële stavingsstukken en staat onder toezicht van professionele dienstverleners uit de secor en een extern accountskantoor. Een euro voor VICTORy FOR KIDS is daarom een euro voor een kansarm kind.

In februari 2018 werd VICTORy for KIDS officieel erkend door de KONING BOUDEWIJN STICHTING, wat een volgende stap betekend in de groei en daadkracht van de VZW. 

Meer weten over de activiteiten van VICTORy FOR KIDS en hun andere acties, neem dan een kijkje op de website www.victoryforkids.be