Free delivery from 100 euros (in Belgium)

Herfstproeverij 2022

Onze herfstproeverij vindt dit jaar plaats op zondag 16 oktober. In de Vinoteka in Leest zetten we voor jullie deuren en flessen open van 12u tot 20u.

Tijdens deze degustatie kan je een uitgelezen selectie van onze wijnen, schuimwijnen, brandy’s en een ijscider proeven. 

Tegelijk komt Cecilia Puebla uitleg geven over de wijnen en cava's van Dominio de la Vega (Utiel-Requena). Daarnaast verwelkomen we ook graag Simon Van Acker en Sophie Blieck, van Mas Simsó. Vlaamse wijnmakers in Priorat die hun eigen wijnen komen voorstellen. 

De proeverij is gratis en reserveren is niet nodig. Nagenieten kan in de tuin, waar je een extra glas of fles kan bestellen, samen met heerlijke bits & bites. Tot dan! 

Proeverijkorting

Van zondag 16 oktober tot zondag 30 oktober gelden naar aanleiding van de herfstproeverij onze proeverijkortingen ook op al onze wijnen, online en in de winkels*.

 • Vanaf 6 flessen ontvang je 5% korting
 • Vanaf 12 flessen ontvang je 8% korting
 • Vanaf 24 flessen ontvang je 12% korting
 • Vanaf 36 flessen ontvang je 15% korting

De korting wordt automatisch berekend bij het afrekenen. Leveringen zijn zoals altijd gratis in België vanaf een aankoop van €100,00.

*De kortingen gelden niet op de kelderresten en de proefboxen.

2 comments

 • dag Dirk, dank voor je vraag!

  neen, de winkel in Brussel is definitief gesloten. Maar jullie zijn van harte welkom op de proeverij hier in Leest. We organiseren op vraag ook privé-proeverijen. En bestaand klanten uit het Brusselse worden gratis geleverd.

  wim

  Wim van Xpertvinum
 • is de winkel in Brussel nog open ?

  vandeweyer dirk

Leave a comment