Gratis levering vanaf 150 euro (in België)

La Sacristía

Er wordt heel wat wijn verkocht in de wereld, dat hoeven we jullie niet te vertellen. Door de bomen het bos blijven zien, is daardoor niet altijd evident. Bij Xpertvinum leeft de rotsvaste ambitie om kwaliteit steeds op de eerste plaats te zetten. En als het even kan, gaan we ook voor verrassende, en soms echt unieke wijnen.

Voor de wijnliefhebber is dat verrassingselement ongetwijfeld één van de meest boeiende dingen tijdens de never-ending ontdekkingstocht naar goede wijn. Een keer buiten de comfortzone treden en jezelf laten overdonderen door iets dat totaal nieuw, onbekend of onverwacht is. Met die ambitie lanceren we nu ‘La Sacristía’!

ontdek een uniek wijnpakket met spaanse wijnen

Wat gaan we doen?

Vier maal per jaar stellen wij een doos met waarlijk bijzondere flessen samen. Een pakket dat je een beeld geeft van de enorme diversiteit én de kwaliteit waartoe wijnland Spanje in staat is. Het zijn verborgen parels. De inhoud van het pakket blijft onbekend tot wij het bij jou thuis afleveren. 

Je kan eenvoudig intekenen op het Sacristía-abonnement. Het abonnement zelf is gratis, de prijs van de pakketten is vanzelfsprekend afhankelijk van de inhoud. Het abonnement geeft je bij elke volgende editie weer voorrang, het aantal pakketten is immers -uiteraard, gezien de inhoud- beperkt. De prijzen van de wijnen in het Sacristíapakket zijn een stuk voordeliger dan eventuele latere prijzen op de markt (als de wijn al op de markt zou komen, wat niet altijd het geval zal zijn).

Een bijzondere en gelimiteerde selectie

Vanwaar de naam ‘La Sacristía’? La Sacristía is een bijzonder plaatsje in de Spaanse bodega. Beschouw het als een heilige graal waar oude jaargangen worden weggelegd, eenmalige bottelingen bijgehouden,… dikwijls zijn de flessen in de sacristía alleen voorbehouden voor familie of vrienden des huizes. 

De inhoud van het pakket blijft dus een verrassing tot je de doos ontvangt, aan jou om te ontdekken!

In het pakket zullen 5 flessen zitten. Van elke fles krijg je een uitvoerige beschrijving mee van zowel geschiedenis als vinificatie. De prijs voor het pakket varieert telkens naargelang de inhoud. 

Hoe stellen wij onze Sacristía samen?

In onze Sacristía gaat het dus steeds om wijnen die op één of andere manier helemaal uniek zijn. Ook wat de kwaliteit betreft, voor alle duidelijkheid! We praten met wijnmakers en eigenaars, leggen uit wat we met La Sacristía willen bereiken en als we iets uitzonderlijks vinden, gaan we gewoon op onze twee blote knieën zitten zodat we onze ontdekking met jullie, wijnliefhebbers, kunnen delen.

Praktisch

  • Wil je graag zeker zijn van je pakket, bestel La Sacristía dan hier op onze webshop. Je kunt ook bestellen door een e-mail te sturen naar wim@xpertvinum.be. Na de bestelling ben je ook meteen geabonneerd op ‘La Sacristía’: hierdoor krijg je telkens als eerste de kans om in te tekenen op een volgend pakket.

  • Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust. Dat kan telefonisch (Wim is bereikbaar op 0498 50 50 08), via info@xpertvinum.be of door gewoon even binnen te springen in één van onze winkels. Wim, Jan en Hanne helpen je graag verder.