Gratis levering vanaf 50 euro (in België)

Seizoensdegustaties en privé proeverij

Wil je graag onze Spaanse wijnen proeven en ontdekken? Wij bieden verschillende soorten proeverijen aan waarbij je de mogelijkheid krijgt om dit boeiend wijnland te leren kennen.

Seizoensdegustaties

Wij, bij Xpertvinum, organiseren elk jaar weer twee grote seizoensdegustaties, ééntje in de lente, ééntje in de herfst. Ook bij Xpertvinum Rijmenam en Tierra By Xpertvinum in Brussel staan die op stapel.  

Onze eerstvolgende seizoensdegustatie staat gepland op 9 en 10 oktober 2021 in onze Vinoteka in Leest. Welkom zonder reservatie van 14u tot 19u

Privé proeverij

Wijnen en sherry’s brengen mensen samen. Xpertvinum organiseert dan ook leerrijke én lekkere wijndegustaties op maat van elke groep. Je kan er een gezellige avond van maken met vrienden en familie, zakenpartners op een originele manier ontvangen of de teambanden aanhalen binnen jouw bedrijf of vereniging. Wat vaststaat, is dat de hele groep de deugd en smaak van mooie wijn en dito sherry zal ontdekken én ook heel wat zal opsteken over het boeiende wijnland Spanje en wijn in het algemeen.

Wij werken ook samen met Homer GoodFood, die desgewenst kunnen zorgen voor lekkere begeleidende gerechtjes.

Interesse in een privé-proeverij? Contacteer ons vandaag nog, we ontwikkelen graag een voorstel op maat. Zolang dat nodig is, gelden voor deze degustaties vanzelfsprekend de geldende corona-maatregelen.

Contact: Vinoteka Leest

Contact: Xpertvinum Rijmenam

Contact: Tierra by Xpertvinum Brussel